زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر:
عدس / 100 گرم، شسته شده
روغن زیتون / یک قاشق غذاخوری
پیاز کوچک / یک عدد، پوست گرفته و خرد شده
هویج / یک عدد ، پوست گرفته و خرد شده
کرفس / یک شاخه خرد شده
کلم بروکلی خرد شده / 100 گرم
سرکه قرمز / 50 میلیلیتر
سیر / 25 گرم بعلاوه 2 عدد برگ کامل آن برای تزیین
جعفری خرد شده / 3 قاشق غذاخوری
پنیر بز / 100 گرم، رنده شده
طرز تهیه:
1- درون یک قابلمه، آب و مقداری نمک را بجوشانید، سپس عدسها را به آن اضافه کرده، حدود 12- 10 دقیقه بگذارید بپزند
2- زمانی که عدسها در حال پخت هستند، ظرف نسوزی را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید و پیاز و سبزیجات خرد شده را به مدت 4- 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، در آن سرخ کنید .
3- نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید، سپس کلم بروکلی خرد شده را یه محتوای ظرف اضافه کنید و خوب هم زنید.
4- وقتی عدسها پخته شدند، آنها را از آب درآورید و به محتوای ظرف فوق اضافه کنید سپس سرکه و روغن زیتون را درون آن ریخته و خوب هم زنید تا تمام قسمتهای آن آغشته شود.
5- سیر و جعفری را به محتوای ظزف اضافه کنید و چند دقیقه دیگر آنها را بپزید.
6- ظرف را از روی حرارت، برداشته و پنیر را به آن اضافه کنید.
7- هنگام مصرف، عدسها را به دو ظرف تقسیم کنید و روی آنها را با برگهای سیر تزیین کنید و تا سرد نشده آن را میل کنید.