زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
ماکارونی / 400 گرم
روغن زیتون / 2 قاشق غذاخوری
موسیر خرد شده/ 4 عدد
گوجه گیلاسی دونیم شده / 20 عدد
پنیر پارمسان رنده شده / 25 گرم
جعفری خرد شده / یک قاشق غذاخوری
برای سس پنیر
شیر / 500 گرم
برگ بو / 2 عدد
کره / 25 گرم
آرد / 25 گرم
پنیر چدار / 150 گرم
خردل / یک قاشق چایخوری
کمی فلفل سیاه
طرز تهیه:
1- فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 6 گاز از پیش گرم کنید. ماکارونی را طبق دستور پشت پاکت آن، بجوشانید سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
2- برای سس پنیر: شیر را در یک قابلمه بریزید. برگ بوها را به آن اضافه کنید و تا مرحله داغ شدن آن را حرارت دهید سپس آن را از روی حرارت بردارید و تا زمانی که کمی خنک شود برگ بو ها را خرد کنید.
3- در یک قابلمه جداگانه، کره را حرارت دهید تا ذوب شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و تا 3 دقیقه آن را حرارت دهید، مواظب باشید قهوهای نشوند.
ابتدا کمی شیر به قابلمه اضافه کنید و آن را حرارت دهید سپس بقبه شیر را نیز اضافه کرده و انقدر آن را هم زنید تا سس نرم و روانی بدست آید.
4- در حالیکه سس را مرتب هم میزنید بگذارید بجوشد تا اینکه تبدیل به خمیر ضخیمی شود سپس شعله را خاموش کرده، درون آن پنیر چدار،خردل، نمک و فلفل را اضافه کنید.
5- در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را حرارت دهید، موسیر را درون آن بریزید و کمی تفت دهید.
ماکارونی، گوجههای گیلاسی و سس پنیر را به محتوای تابه اضافه کنید و آنها را هم زنید و اگر سفت شدهاند کمی شیر به آن اضافه کنید تا مقداری شل شوند.
6- مخلوط را درون یک ظرف نسوز بریزید و پنیر پارمسان را روی آن بریزید و 8- 6 دقیقه آن را حرارت دهید.
7- سپس ظرف را درون فر قرار داده و یک دقیقه آن را حرارت دهید تا روی پنیر طلایی رنگ شود.
ظرف را از فر خارج کرده، روی آن جعفری خرد شده بریزید و آن را تا داغ است میل کنید.