مواد لازم:
روغن زیتون: 4/1 پیمانه
سیر: 2 حبه خرد شده
پیاز متوسط: 2 عدد خلال شده
بادنجان متوسط: 2 عدد متوسط، قطعه قطعه شده
کدوی متوسط: 6 عدد، نازک برش خورده
فلفل دلمهای: 2 عدد برش خورده
نمک: 2 قاشق چایخوری
پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
شکر: یک قاشق چایخوری
ریحان: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1- در ظرف مخصوص مایکروویو روغن را بریزید و به مدت 2 دقیقه با قدرت 100% آن را در دستگاه حرارت دهید.
2- سیر و پیاز را در روغن بریزید و خوب هم زنید و با قدرت 3 دقیقه آنها را در دستگاه قرار دهید.
3- بادنجان، فلفل دلمه و کدوها را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4- با قدرت 100% به مدت 3 دقیقه آنها را در دستگاه قرار دهید.
5- باقیمانده مواد را نیز به محتوای ظرف اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
6- روی ظرف را بپوشانید و با قدرت متوسط به مدت 9 – 8 دقیقه آن را در دستگاه قرار دهید.
7- دستگاه را خاموش کرده، 10 دقیقه صبر کنید سپس راتاتویی را از دستگاه خارج کنید و آن را هم بزنید و میل کنید.