پنجشنبه ۱۰ دی ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۸
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: راتاتویی یک غذای محلی فرانسوی است که به طور معمول هر یک از سبزیجات آن، جداگانه، با روغن کم سرخ شده و بعد مخلوط می‌شوند

آشپزی

مواد لازم:

روغن زیتون: 4/1 پیمانه

سیر: 2 حبه خرد شده

پیاز متوسط: 2 عدد خلال شده

بادنجان متوسط: 2 عدد متوسط، قطعه قطعه شده

کدوی متوسط: 6 عدد، نازک برش خورده

فلفل دلمه‌ای: 2 عدد برش خورده

نمک: 2 قاشق چای‌خوری

پودر آویشن: یک قاشق چای‌خوری

شکر: یک قاشق چای‌خوری

ریحان: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

1- در ظرف مخصوص مایکروویو روغن را بریزید و به مدت ‌2 دقیقه با قدرت 100% آن را در دستگاه حرارت دهید.

2- سیر و پیاز را در روغن بریزید و خوب هم زنید و با قدرت 3 دقیقه آن‌ها را در دستگاه قرار دهید.

3- بادنجان، فلفل دلمه و کدوها را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.

4- با قدرت 100% به مدت 3 دقیقه آن‌ها را در دستگاه قرار دهید.

5- باقی‌مانده مواد را نیز به محتوای ظرف اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

6- روی ظرف را بپوشانید و با قدرت متوسط به مدت 9 – 8 دقیقه آن را در دستگاه قرار دهید.

7- دستگاه را خاموش کرده، 10 دقیقه صبر کنید سپس راتاتویی را از دستگاه خارج کنید و آن را هم بزنید و میل کنید.

http://www.ifood.tv

کد خبر 98272

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز