زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
تعداد: 6 تکه برگر
مواد لازم برای همبرگر:
گوشت چرخکرده گوساله: 500 گرم
تخم مرغ همزده: 2 عدد
آرد: به اندازه یک مشت
مواد لازم برای پیاز سرخ کرده مخصوص:
روغن زیتون : 2 قاشق چایخوری
سرکه بالزامیک: 2 قاشق چایخوری
سیر خرد شده: 2 حبه
پیاز بزرگ حلقه شده: 2 عدد
قارچ : 200 گرم
نان گرد سبوس دار: به مقدار مصرف
طرز تهیه:
1- برای برگرها: گریل را از پیش گرم کنید. گوشت را با تخم مرغ همزده، مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید، سپس با آرد مخلوط کنید تا غلیظ شود.
2- مخلوط را به شش تکه تقسیم کنید و تا مقدار پخت دلخواه، آنرا در گریل کباب کنید.
3- برای پیازها: در ظرفی روغن زیتون و سرکه را حرارت دهید. سیر و پیاز را به آن اضافه کنید و تا زمانی که طلایی رنگ شوند آنها را سرخ کنید.
4- قارچها را اضافه کنید و تا زمانی که قهوهای رنگ شوند، آنها را بپزید و در دو دقیقه آخر، شعله را کم کنید.
5- برای مصرف: برگرها را درون نان بگذارید و با قاشق، پیازها و قارچها را روی آن بریزید.