مواد لازم برای 4 نفر:
زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
قارچ: نیم کیلوگرم
سیر: 2 حبه، ریز خرد شود.
پیاز متوسط: یک عدد، کاملا خرد شود.
آرد: 4/1 + 1 پیمانه
آرد ذرت: یک قاشق غذاخوری
آب: 5/1 پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل: به مقدار لازم
پودر کاری: نصف قاشق چایخوری
بیکینگپودر: 2/1 قاشق چایخوری
روغن نباتی: برای سرخ کردن
آب لیمو: اختیاری
طرز تهیه:
• آرد، آرد ذرت، نمک و فلفل، پودر کاری و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
• به مخلوط فوق آب، اضافه کنید و خوب هم زنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.
• سیر و پیاز خرد شده و سپس قارچها را به مخلوط فوق اضافه کنید و خوب هم بزنید تا قارچها کاملا به خمیر تهیه شده، آغشته شوند.
• در این میان، درون یک تابه، مقداری روغن بریزید و آن را گرم کنید.
• قارچها را درون روغن ریخته و تا زمانیکه قهوهای رنگ شوند آنها را تفت دهید.
• قارچهای آماده شده را همراه با لیمو ترش میل کنید.