تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۷:۰۶

همشهری آنلاین - شهره فرجی: قارچ‌های سرخ کرده، را روی دستمال خشک کن آشپزخانه قرار دهید تا روغن‌های اضافی آن‌ها جذب دستمال شود.

مواد لازم برای 4 نفر:

زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

قارچ: نیم کیلوگرم

سیر: 2 حبه، ریز خرد شود.

پیاز متوسط: یک عدد،‌ کاملا خرد شود.

آرد: 4/1 + 1 پیمانه

آرد ذرت: یک قاشق غذاخوری

آب: 5/1 پیمانه

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل: به مقدار لازم

پودر کاری: نصف قاشق چای‌خوری

بیکینگ‌پودر: 2/1 قاشق چای‌خوری

روغن نباتی: برای سرخ کردن

آب لیمو: اختیاری

طرز تهیه:

• آرد، آرد ذرت، نمک و فلفل، پودر کاری و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

• به مخلوط فوق آب، اضافه کنید و خوب هم زنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.

• سیر و پیاز خرد شده و سپس قارچ‌ها را به مخلوط فوق اضافه کنید و خوب هم بزنید تا قارچ‌ها کاملا به خمیر تهیه شده، آغشته شوند.

• در این میان، درون یک تابه،  مقداری روغن بریزید و آن را گرم کنید.

• قارچ‌ها را درون روغن ریخته و تا زمانی‌که قهوه‌ای رنگ شوند آن‌ها را تفت دهید.

• قارچ‌های آماده شده را همراه با لیمو ترش میل کنید.

  http://www.1001recipe.com/recipes/food/fried__mushrooms/

برچسب‌ها