تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۹

همشهری آنلاین - شهره فرجی: درون این شیرینی خوشمزه که بیشتر برای نوروز تهیه می‌شود، هر مربایی را که دوست دارید بریزید.

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان پخت:‌10 دقیقه

تعداد: 25 عدد

مواد لازم:

کره نرم شده: نصف پیمانه

شکر: یک سوم پیمانه

زرده تخم‌مرغ: یک عدد

وانیل: یک سوم قاشق چای‌خوری

آرد: یک و یک سوم پیمانه

مربای میوه: از هر طعمی که دوست دارید،‌3- 2 قلشق غذاخوری

طرز تهیه:

• ابتدا فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.

• آرد را الک کرده و کنار بگذارید.

• در یک کاسه متوسط، کره را با شکر آنقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

• تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. اگر خمیر، خیلی نرم است ، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

• درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.

• خمیر را به اندازه توپ‌های 5/2 سانتی‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌متر از هم درون سینی فر بچینید.

• وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه دلخواهتان پر کنید.

• شیرینی‌ها را به مدت 10- 8 دقیقه یا تا زمانی‌که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی‌ها خنک شوند.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها