همشهری آنلاین - شهره فرجی: سعی کنید این سالاد سرشار از آهن و پروتئین را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

مواد لازم برای 4 نفر:

روغن زیتون: ‌2 قاشق غذاخوری

سیر خرد شده: یک حبه

اسفناج: یک کیلو، برگ‌های آن را از ساقه جدا کرده و خوب بشویید.

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

لوبیا قرمز یا چیتی پخته شده: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• در تابه بزرگی روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید و سیر را درون آن به مدت 30 دقیقه تفت دهید.

• اسفناج‌ها را به تابه اضافه کرده و روی آن‌ها نمک بپاشید و به مدت 3- 2 دقیقه یا تا زمانی‌که آب آن‌ها گرفته شود، تفت دهید.

• در ظرف مناسبی لوبیا‌ها را با مواد درون تابه کاملا با هم مخلوط کنید.

• سالاد را تا گرم و تازه است میل کنید.

برچسب‌ها