همشهری آنلاین: این سالاد خوشمزه که شامل باقلا، پنیر فتا و نعنا است را با نان برشته میل کنید حتما لذت خواهید برد.

آشپزی

زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقه

مواد لازم:

باقلای تازه: یک کیلو یا 400 گرم پوست گرفته
پنیر فتا: 400 گرم
آب لیمو: نصف لیمو
روغن زیتون
نعنا: 4 شاخه

طرز تهیه:

1- اگر پوست باقلاها را در‌‌‌‌نیاورده‌اید، درآورده و آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها را در قابلمه آب‌ جوش 3- 2 دقیقه بجوشانید، سپس آن‌ها را از آب‌‌‌ جوش درآورده و در آب سرد قرار دهید.

2- پنیر فتا را به شکل مکعبی خرد کرده، با باقلاها قاطی کنید و رو ی آن آب ‌لیمو و روغن زیتون بریزید.

مقداری فلفل روی سالاد بریزید ولی مواظب باشید نمک نریزید چراکه پنیر فتا به اندازه کافی شور است.

3- برگ‌های نعنا را از شاخه جدا کرده، خرد کنید و داخل سالاد بریزید.

این سالاد را با نان برشته میل کنید.

کد خبر 91057
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز