زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقه
مواد لازم:
باقلای تازه: یک کیلو یا 400 گرم پوست گرفته
پنیر فتا: 400 گرم
آب لیمو: نصف لیمو
روغن زیتون
نعنا: 4 شاخه
طرز تهیه:
1- اگر پوست باقلاها را درنیاوردهاید، درآورده و آنها را در قابلمه آب جوش 3- 2 دقیقه بجوشانید، سپس آنها را از آب جوش درآورده و در آب سرد قرار دهید.
2- پنیر فتا را به شکل مکعبی خرد کرده، با باقلاها قاطی کنید و رو ی آن آب لیمو و روغن زیتون بریزید.
مقداری فلفل روی سالاد بریزید ولی مواظب باشید نمک نریزید چراکه پنیر فتا به اندازه کافی شور است.
3- برگهای نعنا را از شاخه جدا کرده، خرد کنید و داخل سالاد بریزید.
این سالاد را با نان برشته میل کنید.