همشهری آنلاین - شهره فرجی: اگر از طعم نارنگی یافا و روغن زیتون خوشتان می‌آید، حتما طعم این سالاد را می‌پسندید.

دسر

زمان تهیه: 10 دقیقه

 مواد لازم برای 2 نفر:

نارنگی یافا: یک عدد

پودر رازیانه: یک قاشق چای‌خوری

کرفس: یک عدد، برگ‌های آن را نگه دارید.

روغن زیتون

آب و دانه‌های یک عدد انار

پنیر فتا: 50 گرم

چند شاخه نعنا برای تزیین

طرز تهیه:

1- نارنگی یافا را پوست کنید و با یک برش افقی آن را به دو قسمت تقسیم کنید و آن‌ها را در ظرف قرار دهید.

2- ساقه کرفس را بدون برگ، خوب خرد کنید.

3-  سپس آن‌ها را با برگ‌هایی که از ساقه کرفس جدا کرده و کنار گذاشته‌اید و نیز مقداری نمک و فلفل و روغن زیتون، ‌مخلوط کنید.

4- نارنگی یافا، سالاد کرفس، دانه‌ها و آب انار را در ظرف مخصوص سالاد قرار دهید.

5- روی مواد فوق، پنیر فتا بریزید و سالاد را با شاخه‌های نعنا تزیین کنید و روی کل سالاد روغن زیتون بریزید و آن را میل کنید.

کد خبر 99249

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز