زمان تهیه: 10 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر:
نارنگی یافا: یک عدد
پودر رازیانه: یک قاشق چایخوری
کرفس: یک عدد، برگهای آن را نگه دارید.
روغن زیتون
آب و دانههای یک عدد انار
پنیر فتا: 50 گرم
چند شاخه نعنا برای تزیین
طرز تهیه:
1- نارنگی یافا را پوست کنید و با یک برش افقی آن را به دو قسمت تقسیم کنید و آنها را در ظرف قرار دهید.
2- ساقه کرفس را بدون برگ، خوب خرد کنید.
3- سپس آنها را با برگهایی که از ساقه کرفس جدا کرده و کنار گذاشتهاید و نیز مقداری نمک و فلفل و روغن زیتون، مخلوط کنید.
4- نارنگی یافا، سالاد کرفس، دانهها و آب انار را در ظرف مخصوص سالاد قرار دهید.
5- روی مواد فوق، پنیر فتا بریزید و سالاد را با شاخههای نعنا تزیین کنید و روی کل سالاد روغن زیتون بریزید و آن را میل کنید.