سه‌شنبه ۲۵ تیر ۱۳۸۷ - ۰۷:۰۱
۰ نفر

نان و پنیر و هندوانه یکی از سالم‌ترین و بهترین عصرانه‌ها یا حتی شام‌های تابستانی است که شما برای تنوع می‌توانید همین ترکیب را به صورت سالاد آماده و با نان یا حتی بدون نان میل کنید.

آشپزی

شیرینی هندوانه در ترکیب با شوری پنیر بسیار دلچسب است. در ضمن با اضافه کردن مغز تخمه آفتابگردان و زیتون، در بافت سالاد نیز تنوع ایجاد می‌شود. این سالاد در ترکیه به‌عنوان یکی از سالاد میوه‌های سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  مواد لازم برای 4نفر:

- هندوانه؛ نیم کیلوگرم (بدون پوست)
- پنیر فتا؛ 130 گرم
- مغز تخمه آفتابگردان؛ یک مشت پر
- زیتون ساده؛ 10 تا 15 عدد

روش تهیه:

1 - تخمه‌های هندوانه را خارج کرده و آنها را به قطعات متوسط مثلث‌شکل خرد کنید. پنیر فتا را نیز به صورت نگینی خرد کنید. حالا ظرف گودی آماده کرده و هندوانه، پنیر فتا، مغز تخمه آفتابگردان و زیتون را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید.

2 - در ظرف را بگذارید و مدت نیم‌ساعت در یخچال قرار دهید سپس با نان میل کنید.

نکته: در صورت امکان، ابتدا هسته زیتون‌ها را بیرون آورده و بعد به بقیه مواد اضافه کنید.

ارزش غذایی هر پرس:

انرژی

پروتیین

کربو هیدرات

کلسترول

فیبر

سدیم

211کیلو کالری 8گرم 16گرم 23میلی گرم 1.1گرم 700میلی گرم
کد خبر 58026

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز