شیرینی هندوانه در ترکیب با شوری پنیر بسیار دلچسب است. در ضمن با اضافه کردن مغز تخمه آفتابگردان و زیتون، در بافت سالاد نیز تنوع ایجاد میشود. این سالاد در ترکیه بهعنوان یکی از سالاد میوههای سنتی مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم برای 4نفر:
- هندوانه؛ نیم کیلوگرم (بدون پوست)
- پنیر فتا؛ 130 گرم
- مغز تخمه آفتابگردان؛ یک مشت پر
- زیتون ساده؛ 10 تا 15 عدد
روش تهیه:
1 - تخمههای هندوانه را خارج کرده و آنها را به قطعات متوسط مثلثشکل خرد کنید. پنیر فتا را نیز به صورت نگینی خرد کنید. حالا ظرف گودی آماده کرده و هندوانه، پنیر فتا، مغز تخمه آفتابگردان و زیتون را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید.
2 - در ظرف را بگذارید و مدت نیمساعت در یخچال قرار دهید سپس با نان میل کنید.
نکته: در صورت امکان، ابتدا هسته زیتونها را بیرون آورده و بعد به بقیه مواد اضافه کنید.
ارزش غذایی هر پرس:
انرژی |
پروتیین |
کربو هیدرات |
کلسترول |
فیبر |
سدیم |
211کیلو کالری | 8گرم | 16گرم | 23میلی گرم | 1.1گرم | 700میلی گرم |