مواد لازم:
- مرغ آب پز و خرد شده: یک لیوان
- جعفری خرد شده: یک لیوان
- هویج رنده شده: یک لیوان
- پیاز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- مایونز: یک چهارم لیوان
- خامه:یک چهارم لیوان
- نودل (رشته چینی): یک بسته
طرز تهیه:
- سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.
- در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.
- در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم.
توجه: برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو سالاد به مخلوط اضافه شود.
life style magazine