مواد لازم برای 6 نفر:
شکر: نصف پیمانه
زنجبیل: حدود سه سانتیمتر؛ پوست کنده و به قطعات ریز درآید.
وانیل: به مقدار دلخواه
لیمو: یک عدد
پرتقال خونی: 5 عدد
انبه: 2 عدد متوسط؛ پوست کنده و خرد شود.
موز سفت: 2 عدد؛ پوست کنده و ریز شود.
کیوی: 5 عدد؛ پوست کنده و خرد شود.
کامکوات: 12 عدد؛ از طول به چند قسمت باریک تقسیم شود.
دانه انار: یک پیمانه
طرز تهیه:
• شکر،2 پیمانه آب، زنجبیل و وانیل را درون قابلمهای با هم ترکیب نمایید. با استفاده از پوست کن سبزیجات، نوارهای پهنی از پوست لیمو و یک پرتقال تهیه کرده و آنها را به قابلمه اضافه کنید.
• بگذارید محتوای درون قابلمه روی حرارت متوسط - زیاد جوش بیاید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید 5 دقیقه دیگر نیز بجوشند. پس از آن ظرف را از روی حرارت برداشته بگذارید کمی خنک شده سپس آن را درون یخچال کاملا خنک کنید.
• در این میان،مابقی پرتقالها را با چاقوی نازکی پوست کنده و آنها را پر پر کرده و پوست هر پر را نیز بگیرید و آنها را درون کاسهای ریخته و کمی فشار دهید تا مقداری از آب آنها خارج شود. انبه، کیوی، کامکوات و دانههای انار را به کاسه اضافه کرده و به آرامی آنها را هم بزنید.
• شربت تهیه شده را روی میوهها ریخته و طی شب آن را درون یخچال قرار داده تا خنک شوند.
• قبل از مصرف، پوست لیمو و پرتقالها و نیز زنجبیل را بیرون آورده و سالاد آماده شده را درون کاسههای مختلف ریخته و میل کنید.
www.foodnetwork.com