تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۹

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این سالاد خوشمزه و سرشار از ویتامین را می‌توانید به عنوان شامی سبک و سالم میل کنید.

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان تهیه: 12 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

سیب زمینی: 4 عدد، به صورت مکعب 2 سانتی‌متری خرد شود.

نخود فرنگی: یک پیمانه

ساقه بدون برگ کرفس:‌ یک عدد،‌ خرد شود.

روغن زیتون: 4/1 پیمانه

آب لیمو: 4/1 پیمانه

نمک و فلفل

جعفری تازه و خرد شده: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• در یک قابلمه آب جوش، سیب زمینی‌ها را به مدت 12- 10 دقیقه بجوشانید.

• 5 دقیقه قبل از اینکه سیب زمینی‌ها پخته شوند، نخود فرنگی‌ها را اضافه کرده، بگذارید بجوشند.[خوراک نخود فرنگی با سیر و نعنا]

• سیب زمینی و نخود فرنگی‌ها را ابتدا درون آبکش ریخته سپس آن‌ها را همراه با کرفس درون کاسه مورد نظر برای سالاد بربرید.

• در یک کاسه کوچک، روغن زیتون و آب لیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

• سس آماده شده را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید.

• جعفری خرد شده را به سالاد اضافه کنید.

• سالاد را گرم میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها