همشهری آنلاین - شهره فرجی: این سالاد سرشار از ویتامین، آهن و نیز مقادیر فراوانی پروتئین و فیبر است.

زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر:

برگ اسفناج تازه و کوچک: 100 گرم

ذرت درسته و کوچک: یک عدد

قارچ خرد شده: نصف پیمانه

عدس: یک چهارم پیمانه

سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

• ذرت را به صورت درسته درون آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید، سپس آن را زیر آب سرد قرار دهید.

• با استفاده از چاقو و تخته برش، دانه‌های ذرت را جدا کنید.

• همزمان با این کار، عدس را به مدت 20 دقیقه، یا تا زمانی که خوب بپزد، بجوشانید، سپس درون آبکش، زیر آب سرد قرار دهید.

• برای چاشنی سالاد، روغن زیتون را با سرکه بالزامیک و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.

• اسفناج، قارچ خرد شده، عدس و ذرت پخته شده را با هم مخلوط کنید.

• چاشنی تهیه شده را روی سالاد بریزید و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید.

برچسب‌ها