همشهری آنلاین - شهره فرجی: استفاده از سس پنیر در این غذای لذیذ، طعم خاصی به آن داده که به احتمال زیاد از آن خوشتان می‌آید.

مواد لازم برای 4 نفر:

کره: 60 گرم

آرد: 4/1 پیمانه

شیر: دو و یک سوم پیمانه

پنیر رنده شده: 2 پیمانه

سیب زمینی: یک کیلو و دویست گرم، پوست گرفته و به صورت لایه‌های نازک بریده شود.

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• کف و دیواره‌های یک ظرف نسوز را چرب کنید.

• درون یک قابلمه،‌ کره را روی حرارت متوسط آب کنید.

• کره را به قابلمه اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه مرتب آن را هم بزنید.

• ظرف را از روی حرارت برداشته و به آرامی شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

• دوباره ظرف را روی حرارت قرار داده و مرتب مخلوط را هم بزنید تا جوش بیاید.

• یک و نیم پیمانه پنیر به درون ظرف اضافه کرده و هم بزنید.

• یک سوم از ورقه‌های سیب زمینی‌ را کف ظرف نسوز بچینید و روی آن‌ها نمک و فلفل بریزید و با قاشق یک سوم از سس پنیر را روی سیب زمینی‌ها بریزید و این کار را دو بار دیگر تکرار کنید تا تمام مواد مصرف شوند.

• آن ها را به مدت یک ساعت یا تا زمانی‌ که سیب زمینی‌ها نرم شده و روی آن‌ها طلایی رنگ شود، حرارت دهید.

• اگر در حین پخت، رویه سیب زمینی‌ها خیلی طلایی شده و رو به قهوه‌ای می‌رود،‌ روی ظرف را یک ورقه فویل بکشید.

• غذا آماده است و در صورت تمایل می‌توانید آن را با مقداری ژامبون و سبزی میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها