واد لازم:
انار: دو یا سه عدد (به تعداد افراد بستگی دارد)
آجیل: 50 گرم از هر خشکبار (پسته، بادام زمینی، بادام، گردو)
( این مقدار برای دو عدد انار در نظر گرفته شده است)
شهد: مقداری ( شامل یک پیمانه شکر، نصف پیمانه آب،
2 قاشق چایخوری عرق بهار نارنج)
طرز تهیه:
• انار یا انارها را دانه کنید و آنها را درون کاسهای بریزید.
• درون کاسهای دیگر، آجیل را ریخته و روی آنها آب بریزید و حداقل یک ساعت صبر کنید تا خیس بخورند.
• برای تهیه شهد: درون قابلمهای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و آنقدر آن را بجوشانید تا کاملا شکر درون آب حل شود. ظرف را از روی حرارت برداشته و عرق بهار نارنج را درون شهد بریزید و بگذارید کمی خنک شود.
• پس از اینکه شهد خنک شد آن را روی انارها بریزید و آجیل را به ظرف انار اضافه کرده و مخلوط کنید و ظرف را درون یخچال قرار داده تا خنک شوند.
www.tasteofbeirut.com