همشهری آنلاین: سالادی متفاوت و خوشمزه را از دست ندهید. دستور تهیه این سالاد با نودل، بسیار ساده است

مواد لازم:

  • مرغ آب پز و خرد شده: یک لیوان
  • جعفری خرد شده: یک لیوان
  • هویج رنده شده: یک لیوان
  • پیاز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • مایونز: یک چهارم لیوان
  • خامه:یک چهارم لیوان
  • نودل (رشته چینی): یک بسته

طرز تهیه:

  • سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.
  • در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.
  • در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم.

توجه: برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو سالاد به مخلوط اضافه شود.

life style magazine

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها