همشهری آنلاین - شهره فرجی: پوره سیب زمینی را این بار با سرکه بالزامیک مخلوط کرده و آن را امتحان کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

سیب زمینی: یک کیلوگرم، پوست کنده و تکه کنید.

کره: ‌50 گرم، تکه شود.

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• سیب زمینی‌ها را درون قابلمه حاوی آب و نمک ریخته و آن‌ها را روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه بپزید سپس آن‌ها را درون آبکش بریزید.

• سیب‌ زمینی‌ها را مجددا درون قابلمه که هنوز گرم است برگردانید و آن‌ها را روی حرارت کم به مدت 30 ثانیه یا تا زمانی که رطوبت آن‌ها گرفته شود حرارت دهید.

• سیب زمینی‌ها را درون دستگاه غذاساز ریخته و کم کم کره و روغن زیتون را درون آن بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

• در آخر، درون پوره، سرکه بالزامیک بریزید و تا سرد نشده غذا را میل کنید.

www.taste.com.au

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها