مواد لازم برای 4 نفر:
سیب زمینی بزرگ: 6 عدد
پودر پیاز: یک قاشق سوپخوری
ادویه کاری: به دلخواه
نمک: به میزان لازم
جعفری: یک پیمانه ، خرد شده
مواد داخل کروکت:
پنیر گودا یا چدار: 100 گرم
فلفل دلمهای سبز: یک دوم یک فلفل
پاستا پروانهای: 150 گرم
مواد رویه:
آرد سفید: به میزان لازم
تخممرغ زده شده: 2 عدد
پودر سوخاری: سه چهارم پیمانه
پودر پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه
طرز تهیه:
• سیب زمینی را آب پز کرده پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید تا نرم شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
• پودر پیاز ، پودر سیر ، ادویه کاری ، نمک و جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده، ورز دهید تا خمیر یک دستی به دست آید.
• از مایه سیب زمینی به اندازه کمی بزرگتر از گردو بردارید و وسط آن را گود کرده یک تکه پنیر و فلفل سبز و یک عدد ماکارونی پاپیونی بگذارید به طوری که نیمی از آن بیرون از ماکت بماند و مانند دم آن شود.
• سپس آن را ابتدا در آرد سفید غلتانده ، بعد در تخم مرغ زده شده فرو برده و در مخلوط پودر سوخاری و پودر پنیر پارمزان به غلتانید.
• برای نیم ساعت در یخچال بگذارید و بعد در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
ماهنامه هنر آشپزی شماره 61