تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۹

همشهری آنلاین: اسنک عدس از جمله غذاهایی است که تهیه آن بسیار راحت بوده و سریع نیز آماده می‌شود.

مواد لازم:

عدس پخته: 150 گرم

خامه: 100 گرم

پنیر موتزارلای رنده شده: 150 گرم

قرص مرغ: 1 عدد

آب لیمو تازه: 1 قاشق سوپ‌خوری

پودر آویشن: 1 قاشق چای‌خوری

کره: 25 گرم

نمک و فلفل: نصف قاشق چای‌خوری

نان تست: به تعداد لازم

طرز تهیه:

1. عدس پخته شده را با استفاده از گوشت‌کوب برقی کاملا له کنید.

سپس در ظرفی همراه با خامه، پنیر رنده شده، آبلیمو، پودر آویشن و نمک و فلفل مخلوط کنید تا به صورت یک کرم یک دست درآید.

2. قرص مرغ را کاملا به صورت پودر درآورید، مواد را کاملا مخلوط کنید و از این مواد یک لایه نازک روی نان بمالید و یک تکه دیگر نان روی مواد قرار دهید و مقداری کره روی نان بالایی بزنید.

3. اسنک را در دستگاه ساندویچ‌ساز، حدود 5 دقیقه قرار دهید تا سطح نان‌ها طلایی شود.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها