مواد لازم برای 4 نفر:
کره: 50 گرم
پیاز متوسط: یک عدد، کاملا ریز شود.
سیر: 2 حبه، کاملا ریز شود.
سیبزمینی متوسط: 2 عدد، به قطعات درشت خرد شود.
آب مرغ یا سبزیجات: 2 پیمانه
شیر: دو ونیم پیمانه
اسفناج تازه: خوب شسته و درشت خرد شود.
پوست رنده شده نصف یک لیمو
هنگام مصرف:
خامه: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• کره را درون قابلمهای حرارت داده و سیر و پیاز را 6- 5 دقیقه در آن تفت داده و سیبزمینی را به آن اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
• آب مرغ یا سبزیجات را به قابلمه اضافه کرده و 10- 8 دقیقه آنها را روی حرارت کم قرار داده تا سیبزمینیها خوب پخته شوند. شیر را اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.
• در این مرحله نیمی از اسفناجها را با پوست رنده شده لیمو را به قابلمه اضافه کرده و درب آن را گذاشته تا جوش بیاید و اسفناجها خوب پخته شوند.(حدود 15 دقیقه).
• قابلمه را از روی حرارت برداشته و 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
• سوپ را درون دستگاه غذاساز ریخته و نیمه دیگر اسفناجها را به آن اضافه کرده و آنها را پوره کنید.(با این روش، مزه تازه اسفناج حفظ شده و رنگ سوپ نیز سبز روشن و شفاف میشود.
• این سوپ را میتوان تا یکماه در فریزر نگه داشت و به هنگام مصرف آن را یا درون مایکروویو و یا چند ساعت درون یخچال قرار داده تا از حالت انجماد بیرون آید. البته در این حالت ممکن است سوپ طراوات و شادابی اولیه را نداشته باشد ولی طعم و رنگ آن تغییری نخواهد کرد.
به مقدار دلخواه به سوپ نمک و فلفل اضافه کرده، درون کاسههای مورد نظر ریخته و روی آنها خامه بریزید و میل کنید.
www.bbcgoodfood.com