همشهری آنلاین – شهره فرجی: کیک لیمو و نارگیل را با یک نوشیدنی گرم میل کنید.

مواد لازم:

آرد: 2 پیمانه

شکر: یک پیمانه به علاوه دو قاشق غذاخوری

کره: 100 گرم، نرم شده در دمای اتاق

تخم‌مرغ بزرگ: 4 عدد زده شده باشد.

پودر نارگیل: دو سوم پیمانه

پوست رنده شده یک لیمو

آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری

پودر قند: یک پیمانه یا در صورت نیاز بیشتر

پوست رنده شده یک لیمو

آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری

پنیر خامه‌ای: 300 گرم، نرم شده در دمای اتاق

پودر نارگیل تست شده: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد از پیش، گرم کنید.

• یک قالب کیک 18 سانتی‌متری را چرب کرده درون آن کاغذ مخصوص پخت شیرینی را قرار دهید.

• درون کاسه بزرگی آرد، شکر، کره و تخم‌مرغ را با استفاده از یک همزن دستی خوب هم بزنید و پوست رنده شده لیمو، آب لیمو و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید.

• مخلوط آماده شده را درون قالب از پیش آماده ریخته و آن را درون فر به مدت یک ساعت تا یکساعت و نیم یا تا زمانی که رویه آن بالا آمده و هنگام دست زدن سفت باشد حرارت دهید. سپس حرارت را خاموش کرده و بگذارید 5 دقیقه درون قالب کمی خنک شود بعد آن را از قالب بیرون آورده و بر روی یک سطح مشبک سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

• با استفاده از یک چاقوی تیز و نازک، کیک را به سه قسمت افقی مساوی برش دهید.

• برای تهیه مواد لایه و میانی کیک، پودر قند را درون کاسه‌ای ریخته و پوست رنده شده لیمو، آب لیمو و پنیر خامه‌ای را به آن افزوده و با استفاده از دستگاه همزن برقی خوب آن‌ها را هم بزنید. مخلوط را بچشید و در صورت لزوم به آن شکر بیشتری اضافه کنید.

• مخلوط لایی کیک را روی هر لایه از کیک قرار داده و پودر تست شده نارگیل را روی آخرین لایه بریزید.

نکته: برای تست کردن پودر نارگیل نیازی به استفاده از روغن نیست چرا که خود نارگیل چرب است.

چون پودر نارگیل هنگام تست کردن سریع می‌سوزند برای اجتناب از این کار موقع تست کردن، تابه را روی حرارت به آرامی حرکت دهید تا زمانی که پودر نارگیل به رنگ قهوه‌ای طلایی درآید.

www.ivillage.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها