همشهری آنلاین: سالاد زیبای رنگین کمان از دو لایه تشکیل شده، لایه ژلاتینی و لایه مخلوط مرغ.

مواد مورد نیاز لایه‌ی نخست:

پودر ژلاتین: 3 قاشق چای‌خوری

شکر: یک قاشق چای‌خوری

نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

هویج: 150 گرم

گوجه مینیاتوری: 15 دانه

کلم بروکلی: 150 گرم

آب: یک پیمانه

اسانس لیمو: 3 قطره

مواد مورد نیاز لایه دوم (سالاد مرغ):

سینه مرغ: 500 گرم

سیب‌زمینی: 200 گرم

هویج پخته: 100 گرم

جعفری 30 گرم

نمک: یک قاشق چای‌خوری

فلفل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

سس مایونز: یک‌دوم پیمانه

روش تهیه

* نخست آب، پودر ژلاتین و شکر را باهم آمیخته و به روش بن ماری حل کنید تا کامل شفاف شود.سپس نمک و اسانس لیمو را بیافزایید.

* قالب دلخواه‌تان را آب بزنید و درون فریزر قرار دهید. پس از 10 دقیقه قالب را از فریزر درآورده و نیمی از ژلاتین را درون آن بریزید و برای 15 دقیقه در یخچال بگذارید.

* سپس گوجه مینیاتوری، کلم بروکلی، هویج بخارپز و قالب‌زده را روی آن چیده و باقی ژلاتین را روی مواد بریزید و دوباره به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

* سپس سالاد مرغ را روی آن بریزید و به مدت 3 ساعت درون یخچال بگذارید.

* پس از بیرون آوردن، سالاد را درون ظرف مناسب برگردانید.

روش تهیه سالاد مرغ

مرغ، سیب‌زمینی و هویج پخته‌شده را رنده کرده و به همراه جعفری خردشده هم‌بزنید، سپس نمک و فلفل و سس مایونز را افزوده و همه مواد را باهم، هم‌بزنید.

www.masterchefmag.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها