زمان تهیه: 30 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
نخودفرنگی یخزده: یک و نیم پیمانه
شیر: یک و نیم پیمانه
آب مرغ: 2 پیمانه
گشنیز یا جعفری خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری
نعنا خرد شده تازه: 2- 1 قاشق چایخوری
آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد متوسط، خرد شود
سیر: 2 حبه؛ ریز شود
روغن: 2 قاشق غذاخوری
کره: نصف قاشق چایخوری
برگ بو: یک عدد
نمک و فلفل: به اندازه لازم
طرز تهیه:
• درون قابلمه بزرگی، پیاز را درون کره و روغن به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند سرخ کنید.
• سیر را به ظرف اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر نیز تفت دهید.
• در این حین، آب مرغ را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
• نخودفرنگی، جعفری، نعنا، آب لیمو و برگ بو را به قابلمه اضافه کنید.
• آب مرغ را به ظرف اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر نیز آنها را حرارت دهید.
• نمک و فلفل و شیر را به سوپ اضافه کرده و 10- 5 دقیقه دیگر نیز آنها را حرارت دهید.
• برگ بو را از درون ظرف بیرون آورده و چند دقیقه صبر کنید تا سوپ کمی خنک شود.
• سوپ کمی خنک شده را درون دستگاه غذاساز ریخته و آن را به صورت پوره درآورید.
http://www.1001recipe.com