تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۸۶ - ۰۶:۰۹

باتوجه به اینکه هوا هنوز گرم و تابستانی است. خوردن یک سالاد پرانرژی، پیش از صرف شام و یا حتی به جای شام و پس از خوردن یک افطاری مفصل برای سلامتی بسیار مفید است.

این سالاد اگرچه پرانرژی است ولی به آن دسته از افرادی که رژیم کم کربوهیدرات دارند، توصیه می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر:
- 115 گرم لوبیا سبز
- 115 گرم کاهوی معمولی و کاهوپیچ
- یک عدد خیار متوسط
- 4 عدد گوجه‌فرنگی ریز
- یک عدد کنسرو تن‌ماهی
- 4 عدد تخم‌مرغ
- 5 عدد تربچه متوسط
- 50 گرم یا نصف پیمانه زیتون سیاه یا سبز
- نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای سس سالاد:
- 90 میلی‌لیتر یا 6 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون بودار
- 2 حبه سیر (ریز خرد شود)
- 15 میلی‌لیتر یا یک قاشق سوپ‌خوری سرکه سفید یا قرمز

طرز تهیه سالاد:
ابتدا لوبیا سبز را پس از شست‌وشو خرد کرده و در قابلمه‌ای حاوی کمی آب بپزید. برای درست‌کردن این سالاد لوبیا را به 2 نیم تقسیم کرده و یا به صورت درشت خرد کنید. کاهوها را هم بشویید و پس از ضدعفونی کردن خرد کنید. تخم‌مرغ‌ها، گوجه‌فرنگی‌ها و تربچه‌ها را نیز به 4 قسمت ببرید. خیار را هم پوست کنده و حلقه حلقه ببرید.

کنسرو تن‌ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید و محتویات داخل آن را با چنگال خرد کنید.

در پایان هسته داخل زیتون‌ها را خارج کرده و آنها را به 2 نیم تقسیم کنید. سپس کاسه بلوری بزرگی آماده کرده و همه مواد لازم سالاد را داخل کاسه بریزید.

طرز تهیه سس سالاد:
برای درست‌کردن این سس تمام مواد لازم آن را با هم مخلوط کنید و حالا این سس رژیمی را روی سالاد بریزید و مواد را خوب هم بزنید و 10 دقیقه بگذاریدتا مواد سالاد کاملا به سس آغشته شود.

نکته 1: درصورت دلخواه به جای کنسرو تن ماهی از سینه و یا فیله مرغ پخته‌شده هم می‌توانید استفاده کنید.

نکته 2: اگر این سالاد را با طعم ترشی بیشتری دوست دارید، مقدار سرکه آن را اضافه کنید. در ضمن درصورت دلخواه، شما می‌توانید همین مقدار سرکه را با آب لیموترش تازه و یا آبغوره جایگزین کنید.

برچسب‌ها