اما اگر قارچهای بزرگی انتخاب کنید با جدا کردن قسمت پایة قارچ از انتها، فضایی دیوارهدار باقی میماند که میتوان آن را به عنوان ظرفی کمعمق برای پر کردن مخلوط مورد نظر استفاده کرد.
مواد لازم برای 4 نفر:
- قارچ بزرگ؛ 8 عدد
- کرفس؛ یک ساقه (ریز خرد شود)
- پیازچه؛ چند عدد (ریز خرد شود)
- کدوی سبز؛ تعدادی (نگینی خرد شود)
- هویج؛ تعدادی (نگینی خرد شود)
- مغز نان فانتزی؛ یک پیمانه
- ریحان خرد شده؛ 2 قاشق سوپخوری
- رب گوجهفرنگی؛ یک قاشق سوپخوری
- پنیر چدار رنده شده؛ 75 گرم یا سه چهارم پیمانه
- آبجوش؛ دوسوم پیمانه
- قرص عصاره مرغ؛ نصف قرص
- نمک و فلفل؛ به مقدار لازم
روش پخت:
1 - پایههای قارچها را پس از جدا کردن به صورت نگینی خرد کنید، سپس روغن زیتون را در تابهای بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز داغ کنید. پس از آن، قارچ را همراه کرفس، هویج، کدو و پیازچه در روغن بریزید و به مدت 5دقیقه این مخلوط را تفت دهید.
2 - مغز نان، ریحان خرد شده و رب گوجهفرنگی را همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید و بعد از آن قارچها را در ظرف گود مخصوص فر قرار دهید و داخل هر کدام را با مقداری از مخلوط سبزیجات پر کنید و در پایان سطح سبزیجات را با مقداری پنیر رنده شده بپوشانید.
3 - آب و قرص عصاره مرغ را با هم در ظرفی مخلوط کنید و روی قارچها بریزید. حالا ظرف را داخل فر که از یک ربع پیش روی 220 درجه سانتیگراد یا 425درجه فارنهایت یا شماره 7 گرم کرده بودید، به مدت 20دقیقه حرارت دهید تا قارچها پخته و پنیر روی آنها نیز آب شود.
ارزش غذایی هر پرس
انرژی | پروتیین | کربوهیدرات | قند | چربی |
273کیلوکالری | 13گرم | 15گرم | 5گرم | 18گرم |