تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۵:۵۴

همشهری آنلاین: شما می توانید با انتخاب این سالاد، طعم غذایتان را مطبوع تر کنید.

زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
مقدار تهیه:  به اندازه 2 بشقاب متوسط

مواد لازم:

250 گرم               سیب زمینی تازه کوچک
75 گرم                 نخود سبز
4 عدد                  پیازچه به صورت اریب برش خورده
100 گرم               زیتون سیاه بدون هسته
50 گرم                 کالباس باریک بریده شده سپس چهار قسمت شده

برای رویه سالاد

3 قاشق چایخوری     روغن زیتون
1 قاشق چایخوری     سرکه سفید
1 قاشق چایخوری     نعنای خرد شده
2 قاشق چایخوری     سس خردل
نمک و فلفل             به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

1- سیب زمینی ها را درقابلمه آب نمک در حال جوش ریخته و به مدت 15 دقیقه بجوشانید، سپس نخود سبزرا به آن اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه بیشتر آن را بجوشانید.

اکنون مواد داخل آب جوش را زیرآب سرد قرار دهید و بگذارید خنک شوند.

2- سیب زمینی ها را به چند قطعه تقسیم کنید و آن ها را در ظرف سالاد همراه با پیازچه، زیتون، کالباس ونخود سبز مخلوط کنید.

3- برای تهیه رویه سالاد، روغن زیتون، سرکه، نعنا و سس خردل را با هم مخلوط کرده وچاشنی سالاد تهیه کنید و آن را روی سالاد بریزید.

4- سالاد را در دو بشقاب تقسیم کنید وآن را میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها