زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم:
نخود کنسرو شده و از آب گرفته: 400 گرم
پیاز کوچک پوست کنده: یک عدد
سیر پوست کنده: یک حبه
فلفل قرمز خشک: یک عدد
گشنیز، جعفری یا نعنا: 2 شاخه کوچک
پودر گشنیز: نصف قاشق چایخوری
آرد: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن گیاهی: مقداری برای خشک کردن
برای سس گوجه فرنگی
گوجه فرنگی کاملا رسیده: 100 گرم
سرکه بالزامیک: یک قاشق چایخوری
شکر: نصف قاشق چایخوری
نعنا، شوید یا گشنیز: یک شاخه کوچک
زیتون که هسته آن جدا شده باشد: 10- 5 عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- تمام مواد فلافل بجز آرد و روغن را در یک مخلوط کن بریزید و از آنها خمیر تهیه کنید. به مخلوط به دست آمده آرد و یک قاشق چایخوری آب اضافه کنید و آنها را با هم ترکیب کنید، سپس آن را به هشت قسمت تقسیم کرده و روی آن را کمی صاف کنید.
2- در یک تابه مقداری روغن زیتون بریزید و آن را حرارت دهید تا داغ شود. مواظب باشید آنقدر داغ نشود که روغن دود کند. هر طرف فلافلها را دو تا سه دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ و مغز پخت شوند.
3- ضمن اینکار، برای تهیه سس گوجه فرنگی، تمام مواد سس را در همزن برقی با سرعت بالا بریزید و آنها را با هم ترکیب کنید سپس در ظرفی ریخته و حرارت دهید و آن را گرم یا به عنوان سس سالسا (نوعی سس تند مکزیکی) سرد میل کنید.