زمان تهیه: 50 دقیقه به علاوه زمان سرد شدن
زمان پخت: 20 دقیقه
برای 6 نفر
مواد لازم برای نان شیرینی
آرد: 300 گرم به علاوه مقداری برای پاشیدن روی آن
نمک: به مقدار لازم
کره: 75 گرم
روغن نباتی: 75 گرم
آب: 6- 5 فاشق غذاخوری
شیر برای جلا دادن: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل پای
پیاز خرد شده: یک عدد
هویج خرد شده: 2 عدد
گوشت گوساله چرخ کرده: 250 گرم
کچاب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آرد: یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به مقدار لازم
سیب زمینی پخته وخرد شده: یک عدد بزرگ
طرز تهیه:
1- برای نان پای: کره را حرارت داده، آرد و نمک را به آن اضافه کنید. 5 قاشق غذاخوری آب سرد درون آن بریزید و مخلوط را به صورت توپ درآورید. در صورت لزوم می توانید از آب بیشتری استفاده کنید، سپس 20 دقیقه آن را در جایی گذارده تا سرد شود.
2- در یک قابلمه متوسط پیاز، هویج و گوشت را با حرارت زیاد سرخ کنید، تا قهوه ای رنگ شوند، سپس حرارت را کم کرده، کچاب گوجه فرنگی، آرد و چاشنیها را به آن اضافه کنید.
3- آنها را برای یک دقیقه بپزید، سپس سیب زمینیها را همراه با 150 میلیگرم آ ب به مخلوط فوق اضافه کرده، بگذارید بجوشند، سپس حرارت را کم کرده، تا 15 دقیقه دیگر بگذارید بجوشند، پس از آن صبر کنید تا سرد شوند.
4- فر را روی 200 درجه سانتیگراد یا 6 گاز حرارت دهید. روی خمیر آرد بپاشید و با وردنه 3/2 آن را در کف و کنارههای قالب کیک 20 سانتیمتری چهارگوش با 4 سانتیمتر عمق پهن کنید.
5- مایه پای خنک شده را اضافه کنید، سپس باقیمانده خمیر را روی آن پهن کنید. کنارههای خمیر را کمی مرطوب کنید و به سمت پایین فشار دهید تا خوب بچسبد.
6- با یک چنگال روی پای، رد بیاندازید سپس برای جلا و لعاب مقداری شیر روی آن بریزید و به مدت 30 دقیقه آنرا حرارت دهید تا طلایی رنگ شود. شما میتوانید پای آماده شده را با سس گوشت یا پوره سیب زمینی میل کنید.