زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ / 2 عدد
خمیر وسط نان باگت / 150 گرم
روغن / 100 گرم
ریحان و جعفری خرد شده / یک قاشق چایخوری
نمک / مقدار لازم
فلفل سیاه / مقدار لازم
آرد / 50 گرم
دستگاه همزن / یک عدد
تابه / یک عدد پهن و عمیق
چاقوی تیز / یک عدد
کاسه کوچک / 4 عدد
تخته برش / یک عدد
دستمال آشپزخانه / تعدادی
طرز تهیه:
1- تمام چربی، استخوان، پوست و مواد اضافی سینه مرغ را بگیرید و دور بریزید.
2- سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید، به صورتی که در دستگاه همزن جا بگیرند.
3- خمیر خشک شده وسط نان باگت را درون دستگاه همزن بریزید و آن را خرد کنید.
نکته: در این مرحله میتوانید هر افزودنی دلخواه را مانند سبزیجات خشک، ادویهجات، سیر، نمک، پنیر پارمسان وغیره را به آن اضافه کنید. در این دستور آشپزی، فقط نمک و فلفل اضافه میشود.
4- با تعدادی دستمال آشپزخانه، دستگاه را تمیز کنید و سینه مرغ را درون آن ریخته، کاملا آن را خرد کنید. اکنون سبزیجات را به آن اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید. وقتی کار مخلوط شدن تمام شد، محتوای دستگاه را درون یکی از کاسهها بریزید.
5- در کاسهای جداگانه، دو عدد تخممرغ بشکنید، خوب هم زنید.
6- مخلوط مرغ، تخممرغ، پودر نان و آرد را در 4 کاسه بریزید.
7- برای شکل دادن به ناگتها، مقداری آرد به دستتان بزنید تا مایه به دستتان نچسبد، سپس مقداری از مایه را برداشته، در کف دستتان گرد کنید و به شکل توپ پینگ پنگ درآورید.
8- اکنون ناگتها را یکییکی برداشته، ابتدا درون آرد، سپس درون تخم مرغ بغلطانید و بعد آنها را به پودر نان آغشته کنید و آنها را در ظرف قرار دهید و در مرحله آخر، روی آنها را با سطح تخت چاقو بآرامی به پایین فشار دهید تا شکل نهایی ناگت حاصل شود.
9- در مرحله سرخ کردن ناگتها، در تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید، طوری که روغن داغ شود ولی دود نکند.سپس شعله را کم کرده و ناگتها را درون تابه بریزید و هر طرف آن را حدود 5 دقیقه سرخ کنید.
10- وقتی ناگتها سرخ شدند آنها را از تابه درآورید و روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغنهای اضافی آن گرفته شود.
11- آنها را با چیپس و سس و سالاد میل کنید.
نوش جان