تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۸۸ - ۰۹:۱۸

همشهری آنلاین: این ناگت‌های خوشمزه را که مخصوصا بچه‌ها عاشق آن هستند با سس، سالاد و چیپس میل کنید.

زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

سینه مرغ / 2 عدد
خمیر وسط نان باگت / 150 گرم
روغن / 100 گرم
ریحان و جعفری خرد شده /  یک قاشق چایخوری
نمک / مقدار لازم
فلفل سیاه / مقدار لازم
آرد / 50 گرم
دستگاه همزن / یک عدد
تابه / یک عدد پهن و عمیق
چاقوی تیز / یک عدد
کاسه کوچک / 4 عدد
تخته برش / یک عدد
دستمال آشپزخانه / تعدادی

طرز تهیه:

1- تمام چربی، استخوان، پوست و مواد اضافی سینه مرغ را بگیرید و دور بریزید.

2- سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید، به صورتی که در دستگاه همزن جا بگیرند.

3- خمیر خشک شده وسط نان باگت را درون دستگاه همزن بریزید و آن را خرد کنید.

نکته: در این مرحله می‌توانید هر افزودنی دلخواه را مانند سبزیجات خشک، ادویه‌جات، سیر، نمک، پنیر پارمسان وغیره را به آن اضافه کنید. در این دستور آشپزی، فقط نمک و فلفل اضافه می‌شود.

4- با تعدادی دستمال آشپزخانه، دستگاه را تمیز کنید و سینه مرغ را درون آن ریخته، کاملا آن را خرد کنید. اکنون سبزیجات را به آن اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید. وقتی کار مخلوط شدن تمام شد، محتوای دستگاه را درون یکی از کاسه‌ها بریزید.

5- در کاسه‌ای جداگانه، دو عدد تخم‌مرغ بشکنید، خوب هم زنید.

6-  مخلوط مرغ، تخم‌مرغ، پودر نان و آرد را در 4 کاسه بریزید.

7- برای شکل دادن به ناگت‌ها، مقداری آرد به دستتان بزنید تا مایه به دستتان نچسبد، سپس مقداری از مایه را برداشته، در کف دستتان گرد کنید و به شکل توپ پینگ پنگ درآورید.

8- اکنون ناگت‌ها را یکی‌یکی برداشته، ابتدا درون آرد، سپس درون تخم مرغ بغلطانید و بعد آن‌ها را به پودر نان آغشته کنید و آن‌ها را در ظرف قرار دهید و در مرحله آخر، روی آن‌ها را با سطح تخت چاقو بآرامی به پایین فشار دهید تا شکل نهایی ناگت حاصل شود.

9- در مرحله سرخ کردن ناگت‌ها، در تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید، طوری که روغن داغ شود ولی دود نکند.سپس شعله را کم کرده و ناگت‌ها را درون تابه بریزید و هر طرف آن را حدود 5 دقیقه سرخ کنید.

10- وقتی ناگت‌ها سرخ شدند آن‌ها را از تابه درآورید و روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن‌های اضافی آن گرفته شود.

11-  آن‌ها را با چیپس و سس و سالاد میل کنید.

نوش جان

برچسب‌ها