همشهری آنلاین - شهره فرجی: این سالاد کبابی و رژیمی خوشمزه را به عنوان شام سالم انتخاب کنید و میل کنید

زمان تهیه: 45 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

برای خواباندن:

روغن / نصف پیمانه
سرکه سیب / نصف پیمانه
سیر خرد شده / 2 قاشق چایخوری

برای سبزیجات و مرغ:

کدو سبز از درازا نصف شده / 4 عدد
فلفل دلمه ای که تخم‌های آن
جدا شده باشد و به دو نیم
 تقسیم شده باشد / یک عدد
سینه مرغ بدون پوست و استخوان که
 به ضخامت 5/1 سانتیمتر تخت شده باشد / 4 عدد
نمک و فلفل /  به اندازه دلخواه
نان فرانسوی / 6 برش

برای سس:

روغن : 3/1 پیمانه
سرکه سیب: 3/1 پیمانه
خردل / یک قاشق چای‌خوری
پنیر رنده شده پارمیسان / 3 قاشق غذاخوری
نمک / نصف قاشق چای‌خوری
فلفل : 4/1 قاشق چایخوری

برای سالاد:

سبزیجات خرد شده مخصوص سالاد / 8 پیمانه
گوجه‌ فرنگی خرد شده / 2 عدد
پیازچه خرد شده / 4 عدد
زیتون خرد شده / نصف پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده / نصف پیمانه

طرز تهیه:

1- مواد خواباندن را با هم مخلوط کنید.

سبزیجات و مرغ را در آن بریزید و هر دو طرف آن‌ها را نمک و فلفل بپاشید و روی آن‌ها را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

 2- روغن را روی هر دو طرف برش‌های نان، اسپری کنید. همچنین روی دو طرف نان‌ها نمک و فلفل بپاشید.

3- یک کباب‌پز شیاردار انتخاب کنید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید.

4- روغن، سرکه، خردل، پنیر پارمسان و نمک و فلفل را در ظرفی ریخته، خوب هم زنید و آن را کنار بگذارید.

هرطرف مرغ را حدود 5 دقیقه، هرطرف سبزیجات را حدود 3 دقیقه وهر طرف نان‌ها را حدود 5/1 دقیقه کباب کنید.

سپس آن‌ها را روی تخته برش قرار دهید و پس از اینکه کمی خنک شدند آن‌ها را به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید.

5- سبزیجات سالاد، گوجه فرنگی، پیازچه‌ها و زیتون‌ها را با سس مخلوط کنید.        سبزیجات کبابی و نان را به آن‌ها اضافه کنید..

6- آن‌ها را به 4 ظرف تقسیم کنید و روی هر کدام از ظرف‌ها، برش‌های مرغ را بگذارید و در انتها آن‌ها را با پنیر پارمسان تزیین کنید.   

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها