همشهری آنلاین- شهره فرجی: اگر به دنبال غذای خوشمزه و متنوعی هستید حتما این غذای پرانرژی را انتخاب کنید.

زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت

مواد لازم برای 6 نفر:

برای سس گوجه فرنگی:

پیاز خرد شده / یک عدد

کرفس خرد شده / 2 شاخه

هویج خرد شده / 2 عدد کوچک

سیر خرد شده / یک حبه بزرگ

روغن زیتون / یک قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی / یک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده / 2 قوطی کنسرو 400 گرمی

برای مواد میانی:

اسفناج خرد شده / یک کیلو‌گرم

پنیر خامه‌ای / 300 گرم

پارمیسان رنده شده / 3 قاشق غذاخوری

نعنای خرد شده / 2 قاشق غذاخوری

لازانیا / 10- 8 ورقه 

طرز تهیه:

1- پیاز، کرفس، هویج و سیر را در روغن زیتون نرم کنید.

بهتر است اینکار را روی حرارت ملایم انجام دهید و سعی کنید رنگ نگیرند و نسوزند. 

 سس گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر آن را حرارت دهید سپس

گوجه فرنگی‌ها را به آن ‌ اضافه کنید و با حرارت ملایم 20 دقیقه دیگر آن‌ را بپزید.

2- با استفاده از دستگاه مخلوط‌‌‌کن، مواد فوق را خوب هم زنید تا به شکل مایه سفت و ضخیمی درآید.

اگر طعم گوجه فرنگی‌ها ترش است در صورت تمایل، کمی شکر به آن اضافه کنید.

3- برای مواد میانی: تا زمانی که سس گوجه فرنگی پخته شود. اسفناج‌ها را بپزید و از آبکش رد کنید.

4- فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد یا 4 گاز تنظیم کنید.

5- پنیر خامه‌ای را در یک دستگاه مخلوط‌کن آنقدر هم زنید تا کاملا نرم شود سپس اسفناج‌ها، نیمی از پنیر پارمیسان و نعنای خرد شده را به آن اضافه کنید و خوب هم زنید.

6- در یک ظرف نسوز، ابتدا یک ورقه لازانیا  بگذارید و روی آن یک لایه سس گوجه فرنگی بریزید و روی این لایه، مخلوط اسفناج را بریزید و روی آن، یک ورقه دیگر لازانیا قرار دهید و این ترتیب را تا انتها ادامه دهید و در لایه رویی سس گوجه فرنگی بریزید.

7- روی لایه رویی، باقی‌مانده پنیر پارمیسان را بریزید و 30 دقیقه آن را حرارت دهید تا روی آن پف کند و طلایی شود.

8- لازانیا را با سالاد و نان ترد میل کنید. 

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها