همشهری آنلاین - شهره فرجی: نیاز روزمره خود به ویتامین C با مصرف این سالاد برطرف کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

کلم بروکلی / نیم کیلو

پیاز خلال شده / نصف پیمانه

روغن مایع / 2 قاشق غذاخوری

خلال پوست پرتقال / نصف قاشق غذاخوری

آب پرتقال / 2 قاشق غذاخوری

سرکه / یک و نیم قاشق غذاخوری

خردل / نصف قاشق غذاخوری

نمک و فلفل / به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- گل‌های سر کلم را از ساقه جدا کنید و به تکه‌های بزرگ تقسیم کنید.

2- ساقه‌ها را به قطعات ریز درآورید.

3- در یک ظرف کم عمق، 4/1 پیمانه آب بریزید و آن را بجوشانید.

4- شعله را کم کرده، بروکلی و پیاز را در آب در حال جوش بریزید و حدود 5 دقیقه آن‌ها را بپزید.[چگونه بروکلی از شریان‌های شما محافظت می‌کند]

5- مواد داخل ظرف را با یک چنگال به ظرف مخصوص سالاد منتقل کنید.

6- در ظرف کوچکی، روغن، خلال پوست پرتقال و آب پرتقال و سرکه، خردل و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آن را روی مخلوط بروکلی بریزید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها