مواد لازم برای 4 نفر:
کلم بروکلی / نیم کیلو
پیاز خلال شده / نصف پیمانه
روغن مایع / 2 قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال / نصف قاشق غذاخوری
آب پرتقال / 2 قاشق غذاخوری
سرکه / یک و نیم قاشق غذاخوری
خردل / نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل / به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- گلهای سر کلم را از ساقه جدا کنید و به تکههای بزرگ تقسیم کنید.
2- ساقهها را به قطعات ریز درآورید.
3- در یک ظرف کم عمق، 4/1 پیمانه آب بریزید و آن را بجوشانید.
4- شعله را کم کرده، بروکلی و پیاز را در آب در حال جوش بریزید و حدود 5 دقیقه آنها را بپزید.[چگونه بروکلی از شریانهای شما محافظت میکند]
5- مواد داخل ظرف را با یک چنگال به ظرف مخصوص سالاد منتقل کنید.
6- در ظرف کوچکی، روغن، خلال پوست پرتقال و آب پرتقال و سرکه، خردل و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آن را روی مخلوط بروکلی بریزید.