همشهری آنلاین - شهره فرجی: پای سیب زمینی و پنیر را به عنوان یک غذای خوشمزه و متنوع در سفره غذا قرار دهید

مواد لازم برای 4 نفر:

سیب زمینی پوست کنده و به صورت لایه لایه شده / یک کیلو گرم

پنیر رنده شده / 225 گرم

تخم مرغ / 2 عدد

نمک و فلفل / به مقدار لازم

شیر / یک و یک چهارم پیمانه

کره ذوب شده / 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1- فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 4 گاز از پیش گرم کنید.

2- یک ظرف مخصوص پخت انتخاب کنید، کف و دیواره‌های آن را آغشته به کره کنید.

3- .پنیر و سیب زمینی را به صورت متناوب روی هم بچینید و لایه رویی را پنیر بریزید.

4- تخم‌مرغ، نمک و فلفل، شیر و کره را با هم مخلوط کنید و در ظرف حاوی  پنیر و سیب زمینی بریزید.

5- ظرف را در فر به مدت یک ساعت حرارت دهید.

6- غذا را تا سرد نشده میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها