همشهری‌آنلاین - شهره فرجی: این ساندویچ هندی، با طعم سیر و سرکه را امتحان کنید، حتما آن را می‌پسندید.

مواد لازم:

نان تست / 4 تکه

قارچ / 4 عدد

سیر ورقه شده / 2 عدد

برگ کاهو / 4 عدد

سرکه / نصف پیمانه

پنیر موزارلا

روغن زیتون

فلفل / یک قاشق چای‌خوری

نمک / به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- سیرها را خرد کنید.

2- روغن زیتون، سیر خرد شده، سرکه، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید.

3- قارچ‌ها را به مدت 2 ساعت در این مخلوط بخوابانید.

4- قارچ‌های خوابانده شده را کباب کنید تا نرم شوند.

5 - روی نان، پنیر بریزید و روی آن، قارچ و برگ کاهو را قرار دهید و نان دیگر را روی آن‌ها بگذارید.

6- ساندویچ قارچ کبابی آماده است.

www.indobase.com

برچسب‌ها