به گزارش همشهریآنلاین به نقل از مهر، در این دوره که بر خلاف دورههای قبل بدون برگزاری مراسم پایانی برگزار شده است،رمانهای "دو قدم اینور خط" اثر احمد پوری و "نگران نباش" نوشته مهسا محبعلی هر دو از نشر با رمان مدرس صادقی رقابت میکردند.[گفت وگو با برنده رمان اول روزی روزگاری در سال 86]
بر اساس همین گزارش هیئت داوران جایزه ادبی "روزی روزگاری" در بخش مجموعه داستان از میان سه اثر "آنجا که پنچرگیریها تمام میشوند" نوشته حامد حبیبی از نشر ققنوس، "آویشن قشنگ نیست" اثر حامد اسماعیلیون از نشر ثالث و "برف و سمفونی ابری" نوشته پیمان اسماعیلی از نشر چشمه، مجموعه داستان "برف و سمفونی ابری" را شایسته دریافت تندیس این جایزه دانسته است.
همچنین در بخش ادبیات نمایشی، از میان سه اثر "پاتوغ اسماعیلآقا" نوشته حمید امجد از نشر نیلا، "شبهای آوینیون" اثر کوروش نریمانی از نشر قطره، و "آسمان روزهای برفی" نوشته محمد چرمشیر، نمایشنامه "پاتوغ اسماعیلآقا" شایسته دریافت تندیس معرفی شد.
هیئت داوران جایزه ادبی "روزی روزگاری" در بخش اثر داستانی غیرایرانی از میان سه اثر "سرود سلیمان" نوشته تونی موریسون ترجمه علیرضا جباری از نشر چشمه، "مثلا برادرم" نوش اووه تیم ترجمه محمود حسینیزاد از نشر افق و "موسیقی شانس" اثر پل استر ترجمه خجسته کیهان از نشر افق، رمان "موسیقی شانس" اثر پل استر را شایسته دریافت تندیس معرفی کرده است.
همچنین درباره برگزیدگان بخش نظرسنجی عنوان شده است: نظرسنجی از نخبگان غیرنویسنده به دلیل پراکندگی شدید آرا و پاسخگویی اندک این قشر هیچ برگزیدهای نداشت اما در نظرسنجی از کتابفروشان، دو کتاب با رای مساوی برگزیده شدند. این دو کتاب عبارت بودند از "خالهبازی" نوشته بلقیس سلیمانی و "پری فراموشی" اثر فرشته احمدی که ناشر هر دو نیز نشر ققنوس است.