یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۸۹ - ۰۷:۵۲
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده کرد.

سس

مواد لازم:

خیار شور: 100 گرم

آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری

سس مایونز: 500 گرم

پیازچه: 50 گرم

تخم‌مرغ آب‌پز: یک عدد

سیر: یک حبه

جعفری: ‌2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

• خیار شور را رنده کنید و آبش را بگیرید.

• پیازچه را ساطوری خرد کنید.

• تخم‌مرغ را رنده کنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است).

• همه مواد را با هم مخلوط کنید.

کد خبر 105361
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز