یکشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۱ - ۰۷:۴۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: سس زرشک را بر روی مرغ سرخ کرده و انواع سالادها به خصوص سالاد جوانه ریخته و از طعم خوب آن لذت ببرید.

مواد لازم:

زرشک: 3 قاشق غذاخوری

بادام: یک پیمانه

▪ پونه کوهی: یک قاشق غذاخوری

لیموترش: به مقدارلازم

▪ نمک، فلفل قرمز: به مقدارلازم

روش تهیه:

* زرشک‌ها را با نصف استکان آب یکی دو ساعت خیس کنید.

* سپس با تمام مواد ذکر شده در مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید تا سس یکنواختی حاصل شود.

زرشک

منبع: آفتاب

کد خبر 176606
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز