زمان تهیه و پخت: 60– 55 دقیقه
مواد لازم برای شش تا هشت نفر:
اسفناج تازه: 300 گرم، خرد شود.
پنیر موزارلا: یک پیمانه، رنده شده
پنیر پارمسان: یک چهارم پیمانه، رنده شده
پنیر چدار: یک چهارم پیمانه، رنده شده
تخممرغ: سه عدد
شیر: نصف پیمانه
خامه: نصف پیمانه
پیاز: یک عدد متوسط، خرد شود.
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
کره: یک قاشق غذاخوری
سیر: یک حبه، له شود.
مغز تخم آفتابگردان: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
• ابتدا فر را از پیش، روی دمای 325 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• سپس کف و دیوارههای یک عدد پیرکس را کمی چرب کنید.
• در یک تابه، روغن زیتون و کره را ذوب کنید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
• اسفناج را به مواد تابه اضافه کنید و 10 دقیقه آن را تفت دهید.
• در یک کاسه، تخممرغ، شیر و خامه را کاملا با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید.
• اسفناج، مغز تخم آفتابگردان، پنیر موزارلا و پارمسان را به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• مخلوط آماده شده را درون ظرف پیرکس بریزید.
• روی مخلوط، پنیر چدار بریزید.
• مخلوط را 30 دقیقه یا تا زمانی که چاقویی درون آن فرو کنیم وتمیز بالا بیاید، به آن حرارت دهید.
• قبل از این که کیش اسفناج را به قطعات کوچکتر تقسیم کرده و میل کنید، بگذارید به مدت 10 دقیقه در ظرف مانده تا خنک شود.