مواد لازم برای 8 نفر:
سیب زمینی بزرگ: 6 عدد
پیاز متوسط: یک عدد، باریک خرد شود.
نمک: یک قاشق چایخوری
سبزیجات معطر خشک: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
شیر کم چرب: یک پیمانه
آرد گندم: یک چهارم پیمانه
پنیر رنده شده موزارلا: 2 پیمانه
طرز تهیه:
• فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
• با چنگال چند جای سیب زمینیها را سوراخ کنید و آنها درون مایکروویو با قدرت 100 درصد به مدت 12- 10 دقیقه حرارت دهید.
• سپس آنها را از مایکروویو خارج کرده و 5- 4 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.
• سیب زمینیها را به صورت حلقههای نیم سانتیمتری برش دهید.
• نیمی از سیب زمینیها را در ظرف مخصوص مایکروویو بریزید و روی آنها، نیمی از پیازها را همراه با نمک، سبزی خشک معطر و فلفل بریزید و سپس روی پیازها، نیمی از آرد و پنیر را بپاشید و با بقیه مواد همین مراحل را به عنوان لایه بعدی تکرار کنید تا ظرف پر شود.
• روی کل مواد شیر بریزید و روی ظرف را با فویل بپوشانید.
• ظرف را درون مایکروویو به مدت 15 دقیقه حرارت داده تا پنیر آن ذوب شود.
• فویل را از روی ظرف برداشته و 10- 5 دقیقه دیگر یا تا زمانیکه روی سیب زمینیها، طلایی – قهوهای رنگ شوند حرارت دهید.
• قبل از سرو کردن اسکالوپ، 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.