مواد لازم برای 4 نفر
پاستای فرمدار: 2 پیمانه
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: نصف پیمانه
سیر خرد شده: 2 حبه
گوجه فرنگی گیلاسی: 14 عدد، خرد شود.
آب: یک چهارم پیمانه
نخود فرنگی پخته: یک چهارم پیمانه
ذرت پخته: یک چهارم پیمانه
ریحان تازه: یک قاشق غذاخوری، خرد شود.
پنیر موزارلا: نصف پیمانه، به قطعات کوچک تقسیم شود.
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• پاستا را به مدت 10 دقیقه درون آب بجوشانید. در این دستور غذا پاستا باید کمی سفت شود.
• در قابلمه کوچکی، سیر و پیاز را درون روغن زیتون به مدت 3 دقیقه روی حرارت کم سرخ کنید.
• نخود فرنگی، گوجه گیلاسی، آب و ذرت را به مواد فوق بیافزایید و به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته و نرم شوند حرارت دهید.
• مواد فوق را با پاستا که درون آبکش ریختهاید، مخلوط کنید.
• ریحان تازه، پنیر موزارلا و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.
نکته: کدو را میتوانید به مخلوط فوق اضافه کنید چرا که طعم متعادلی دارد و خواص این غذا را بیشتر میکند.
www.thevisualguide.com