مواد لازم:
عدس پخته: 150 گرم
خامه: 100 گرم
پنیر موتزارلای رنده شده: 150 گرم
قرص مرغ: 1 عدد
آب لیمو تازه: 1 قاشق سوپخوری
پودر آویشن: 1 قاشق چایخوری
کره: 25 گرم
نمک و فلفل: نصف قاشق چایخوری
نان تست: به تعداد لازم
طرز تهیه:
1. عدس پخته شده را با استفاده از گوشتکوب برقی کاملا له کنید.
سپس در ظرفی همراه با خامه، پنیر رنده شده، آبلیمو، پودر آویشن و نمک و فلفل مخلوط کنید تا به صورت یک کرم یک دست درآید.
2. قرص مرغ را کاملا به صورت پودر درآورید، مواد را کاملا مخلوط کنید و از این مواد یک لایه نازک روی نان بمالید و یک تکه دیگر نان روی مواد قرار دهید و مقداری کره روی نان بالایی بزنید.
3. اسنک را در دستگاه ساندویچساز، حدود 5 دقیقه قرار دهید تا سطح نانها طلایی شود.