همشهری - سعیده مرادی: در فصل تابستان میوه هایی با رنگ ها و طعم های متنوع وجود دارد. بنابراین اگر به دنبال غافلگیر کردن اعضای خانواده و دوستان تان در مهمانی ها هستید، با راهکارهای فاطمه باقری، مدرس آشپزی همراه شوید تا دسرهای خوشمزه را در خانه آماده کنید.
نام دسر: ژله سیب و هلو
مدت زمان آمادهسازی: ۴ ساعت
تعداد: ۴ نفر
موادلازم:
خامه:۱۰۰ گرم
گلابی: نصف فنجان
سیب: نصف فنجان
هلو: نصف فنجان
آناناس کنسرو شیرین برای تزئین : نصف فنجان
پودر ژلاتین:۲۰۰ گرم
خاک قند: ۵ قاشق سوپخوری
وانیل: نصف قاشق مرباخوری
روش تهیه:
۱. برای تهیه این ژله ۲ قالب نیازدارید. قالب کوچکتر را داخل قالب بزرگتر بگذارید و قالب کوچکتر را با یخ پر کنید.
۲: ژلاتین را در کمی آب جوش حل کرده و با خامه و خاک قند مخلوط کنید. سپس میوههای آماده شده را داخل ظرف بریزید.
۳: سه چهارم مواد آماده شده را در قالب بزرگتر ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.
۴: قالب کوچکتر را با آب نیم گرم پر کرده و باقی مانده مواد بریزید.
۵: ژله را دوباره در یخچال بگذارید تا خامه کاملا بسته شود، بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار داده و ژله را در ظرف مورد نظربرگردانید و اطراف آن را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قیف تزئین کنید.
نکته:
افزودن خامه به این دسرمقدار کالری دریافتی را افزایش میدهد پس اگر هر یک از اعضای خانواده اضافه وزن دارد، از آن صرف نظر کنید.
نام دسر: ژله زردآلو و توت فرنگی
مدت زمان آماده سازی: ۲ ساعت
تعداد: ۳ نفر
موادلازم:
موز حلقهایی: یک عدد خورد شده
زردآلو خورد شده: ۱۰۰ گرم
توت فرنگی درسته و نصفه: ۱۵۰ گرم
شکر: ۸ قاشق
پودر ژلاتین: ۳ قاشق مرباخوری
آب سرد: ۲ پیمانه
وانیل: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱: در ابتدا یک و نیم قاشق پودر ژلاتین را داخل نصف پیمانه آب سرد ریخته و روی بخار آب قرار داده و آن را بنماری کنید.
۲: پودر ژلاتین که شفاف شد را با نیمی از شکر مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و در یخچال گذاشته تا نیم بند شود.
۳: میوههای خورد شده را طبق سلیقه بر روی ژلاتین نیم بنده شده بچینید و دوباره قالب را در یخچال بگذارید.
۴: باقیمانده پودر ژلاتین را داخل آب سرد ریخته و همراه با شکر و وانیل روی حرارت بنماری کنید.
۵: حالا ژلاتین را روی میوهها ریخته و اجازه دهید تا کاملا سفت شود.
نکته:
در تهیه این ژله قبل از آنکه مواد را داخل قالب بریزید، آن را مرطوب کنید تا امکان حرکت دادن دسر داخل ظرف وجود داشته باشد.
نام دسر: ژله شیشهای با میوه
مدت زمان آماده سازی: ۲ ساعت
موادلازم:
پودر ژلاتین:۱۰۰ گرم
موز حلقه شده: یک عدد
هلو: یک عدد خرد شده
شلیل: یک عدد خرد شده
زرآلو: ۵ عدد خرد شده
آب: ۲ پیمانه
شکر:۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱: پودر ژلاتین را داخل آب ریخته و همراه با شکر روی حرارت به روش بنماری حل کنید.
۲: نصف ژلاتین را پس از حل شدن داخل قالب ریخته و در یخچال بگذارید تا مقداری خنک شود و خودش را بگیرد.
۳: با گذشت نیم ساعت میوههای خرد شده را به قالب اضافه کنید و مابقی ژلاتین را روی آن ریخته و مجددا داخل یخچال بگذارید.
۴: بعد از گذشت ۳ تا ۴ ساعت میتوانید ژله را در ظرف دلخواهتان برگردانید.
۵: در نهایت اطراف دسر خود را با موزهای حلقه شده تزئین کرده و نوش جان کنید.
نکته:
برای بن ماری کردن پودر ژلاتین، میتوانید از ماکروفر هم استفاده کنید. در این حالت مخلوط پودر ژلاتین و آب را ۲۰ ثانیه در مایکرفر قرار دهید.
نام دسر:ژله میوه با آب میوه
مدت زمان آماده سازی: یک ساعت
تعداد: ۴ نفر
موادلازم:
آب سیب:۲ لیوان
توت فرنگی میکس شده: ۲ لیوان
پودر ژلاتین:۸ قاشق غذاخوری
مخلوط آناناس و پرتقال: یک لیوان
مخلوط توت فرنگی و انگور سیاه: یک لیوان
پرتقال:۴ عدد
روش تهیه:
۱: پرتقالها را به دو نیم تقسیم کرده و محتویات داخلش را خارج کنید. ۲ لیوان آب سیب را با ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط و آنها را در ۴ کاسه پرتقالی بریزید.
۲: این مرحله را برای میکس توت فرنگیتان هم تکرار کنید و آن را در ۴ کاسه باقی مانده پرتقالی بریزید.
۳: کاسههای پر شده را در به مدت ۱۵ دقیقه یخچال بگذارید.
۴: بعد از این مدت مخلوطهای میوه را در کاسهها ریخته و ۱۵ دقیق دیگر در یخچال قرار دهید.
۵: در نهایت روی ژلهها را با یک تا ۲ اسکوپ بستنی وانیلی تزئین و نوش جان کنید.
نکته:
این دسر برای استفاده باید کاملا خنک شود در غیر این صورت ترکیب آن به هم ریخته و ظاهری زیبا نخواهد داست.
نظر شما