این چربیهای مضر میزان کلسترول بد خون را بالا میبرند، و میتوانند میزان کلسترول خوب یک شخص را پایین بیاورند.
این چربیها که بسیار غلیظ و سفت هستند، میتوانند شریانها و عروقخونی را بند آورند و به حمله قلبی و سکته مغزی بینجامند.
چربیهای ترانس در غذاهای آماده و کارخانهای مانند چیپس سیبزمینی، کیکها و دوناتها، شیرینیها و بسیاری از غذاهای حاضری یا فست فودها به فراوانی وجود دارند.
شما باید با انتخاب غذاهای سالم و طبیعی مانند میوهها، سبزیها، گوشت لخم و نانها و غلات کامل و سبوسدار از چربیهای ترانس پرهیز کنید.
برچسب مواد غذایی را از لحاظ چربیهای ترانس وارسی کنید و سعی کنید از غذاهای حاوی این چربیها اجتناب کنید.
HealthDay News, 14 Dec., 2006