همشهری آنلاین: اضافه‌کردن ماهی به رژیم غذایی می‌تواند خطر حمله قلبی را در شما کاهش دهد.

انجمن قلب آمریکا خوردن دست کم دو وعده ماهی چرب، که غنی از اسیدهای چرب اومگا-3 است، در هر هفته توصیه می‌کند.

ماهی‌‌هایی که بیش از همه حاوی این ترکیبات حفاظت‌کننده از قلب هستند شامل ماهی ماکرو (سیباه) ،ماهی آزاد، ساردین، قزل‌آلای دریاچه‌ای،شاه‌ماهی، و تون آلباکور می‌شوند.

بررسی‌ها نشان‌داده‌اند که اسیدهای چرب اومگا-3 اندکی فشار خون را کاهش می‌دهند، ساخته‌شدن پلاک‌های مسدودکننده شریان را می‌کاهند . میزان کلسترول را کاهش می‌دهند.

این ترکیبات همچنین می‌توانند خطر بی‌نظمی‌های خطرناک ضربان قلب را بکاهند.

HealthDay News,1 Dec.,2006

کد خبر 9877

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز