همان شایعات میگوید تاکنون با چند هنرمند صحبت شده تا شخصی از اهالی موسیقی، مدیریت دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را بپذیرد اما هیچکس زیر بار نرفته و تاکنون هنرمندی حاضر به پذیرفتن این سمت و جایگاه نشدهاست. شایعات دیگری هم هست اما شاید هر شایعهای گفتنی نباشد.
2 - با وجود در دست داشتن مجوز، کنسرت حسامالدین سراج در کرمانشاه لغو شد. گفتند عوامل خودسر بودهاند، آمدهاند و نگذاشتهاند کنسرت برگزار شود! به همین راحتی، کلی تلاش و امکانات و هزینه به باد رفت، کسی هم پاسخی نداد. این درحالی است که معاون هنری وزیر ارشاد بارها و بارها از عدمحمایت از موسیقی پاپ سخن رانده اما هر روز خبری از برگزاری کنسرت پاپ به گوش میرسد. جالبتر آنکه کنسرت سراج در شهری برگزار نشد که کمتر از یک ماه قبل از آن کنسرت پاپ در آن برپا شده بود. همچنین بیلبوردهای تبلیغاتی تئاتر «کالیگولا» یکبار جمع شد و برای آن اسم جدید گذاشتند؛ «کایوس» اما پس از مدت کوتاهی بدون هیچ توضیحی این بیلبوردها را هم که برایش هزینه شده بود، از سطح شهر جمعآوری کردند. این بار هم کسی پاسخگو نبود چون دفتر موسیقی فعلا با حضور سرپرست، کارها را رتق و فتق میکند و مدیرکل هنرهای نمایشی هم شاید فعلا دل و دماغی برای کار نداشته باشد؛ چراکه قرار است همین روزها از این اداره برود.
3 - بیبرنامگی تبدیل به برنامه عادی در معاونت هنری وزارت ارشاد شده است. سال گذشته اعلام شد که تالار وحدت بهدلیل امکانات مناسبی که دارد در خدمت گروههای موسیقی قرار خواهد گرفت. نمایش بهمن فرمانآرا اگرچه دلایل زیادی برای اجرا نشدن داشت اما به همین بهانه به اجرای تالار وحدت نرسید. با این حال، اواسط اردیبهشت امسال سیدصادق موسوی مدیر تالار وحدت در نشست رسانهای رپرتوآر گروه تئاتر عروسکی آران اعلام کرد که دوباره تئاتر در تالار وحدت احیا میشود. 10روز بعد هم حمید شاهآبادی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به برنا گفت: تالار وحدت دارای خصوصیات منحصر به فردی است که باید در خدمت تئاتر قرار بگیرد و اینکه بگوییم تالار وحدت برای موسیقی و تئاترشهر برای تئاتر، حرف اشتباهی است و
سال 89، سال بازگشت تئاتر به تالار وحدت است. حدود 2ماه از این اظهارنظر معاون هنری وزیر ارشاد میگذرد و تا به امروز فقط در ایام خاص، تئاترهای مناسبتی در تالار وحدت اجرا شدهاند؛
هرچند که شاه آبادی اعلام کرده: برنامه معاونت امور هنری در سال گذشته اولویت اجرای موسیقی در تالار وحدت بود ولی امسال این روال تغییر خواهد کرد. این نخستین اعلام من در این موضوع است و بنیاد رودکی از این به بعد موظف است که در تمام ایام سال در تالار وحدت تئاتر به روی صحنه داشته باشد و اجرای تئاتر را منحصر به ایام عزاداری نکند. اما این تمام داستان نبرد بین تئاتر و موسیقی نیست. محمدرضا حبیباللهی، مدیر روابط عمومی تالار وحدت در نشست خبری سمفونی ظهور که در 29 تیرماه در تالار وحدت برگزار شد، گفت: اگر تالار وحدت در اختیار تئاتریها قرار گیرد در حق موزیسینها اجحاف میشود. ما پیگیر این هستیم که حضور تئاتر را در تالار وحدت بهگونهای داشته باشیم که به موسیقی ضربه نزند. سؤال اینجاست که بالاخره تالار وحدت چه خواهد کرد و سؤال مهمتر اینکه معاونت هنری قرار است چه کار کند؟