این محصول جدید که «آکتیکوآ» نام دارد با آنتیاکسیدانهای طبیعی بستهبندی شده و میتواند از پوست در برابر آسیبهای ناشی از مولکولهای رادیکال آزاد مضر محافظت کند.[عوامل محیطی نقش مهمتری از ژنها در پیر شدن پوست دارند ]
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه دیلی میل، این شکلات مفید برای سلامتی، دستاورد تولیدکنندگان معروف شکلات در"باری کالبائوت" در انگلیس است.
آنتیاکسیدانهای موجود در دانههای کاکائو موسوم به «فلاونولها» اغلب در پروسه فرآوری و شکلات سازی تخریب میشوند، به همین خاطر، کارشناسان در این شرکت بزرگ شکلات سازی، راهی برای حفظ خواص آنتیاکسیدانی این خوراکی پیدا کردهاند.
فلاونولها، رادیکالهای آزاد را که حاصل استعمال دخانیات، آلودگی هوا، مصرف کافئین و کمبود خواب هستند، خنثی میکنند.
رادیکالهای آزاد میتوانند روند پیری را تسریع کنند. شکلاتهای آکتیکوآ در چندین مارک معروف شکلات در بازار عرضه میشوند.
محققان همچنین تاکنون دریافتهاند که شکلات تلخ به دلیل محتوای آنتیاکسیدانی بالا مزایای بسیاری برای سلامتی دارد از جمله این که به کاهش فشارخون و کاهش خطر سکته مغزی کمک میکند.[تأثیر شکلات تلخ برکاهش خطر بروز نارسایی قلبی]