به گزارش ایسنا، شکلات حاوی چربی کم که تقریبا دو سوم آن را آب تشکیل میدهد ظاهرا برای استفاده مرتب و دائم ایدهآلتر است.
علاوه بر شکلات، متخصصان میگویند سس مایونز و حلیم حاوی چربی کم هم، چون مدت بیشتری در معده میمانند، میتوانند از احساس گرسنگی مکرر جلوگیری کند.[آیا شکلات برای سلامتی مفید است؟]
به گزارش روزنامه تلگراف، متخصصان دانشگاه بیرمنگهام در انگلیس ادعا کردهاند، میتوانند مواد عاری از کالری مثل آب، هوا یا ژلها را جایگزین چربی موجود در شکلات کرده و در نتیجه مصرف این شکلاتها سبب تشدید چاقی و اضافه وزن نخواهد شد.
60 درصد حجم این شکلاتهای جدید آب است اما از نظر مزه، بو و احساس لذت خوردن شکلات هیچ تفاوتی با شکلاتهای معمولی ندارند.