این ترکیب موجود در فلفل «کاپسایسین» نام دارد.
کاپسایسین که به طور گسترده در غذاهای حاوی فلفل تند در سراسر جهان استفاده میشود در کرمهای معمولی نیز با هدف کاهش درد کاربرد دارد و نقش آن در ایجاد سرطان همواره بحث برانگیز بوده است.
پیش از این محققان نشان دادهاند که کاپسایسین سبب ترغیب مرگ سلولی در سلولهای سرطانی میشود اما یافتههای جدید هم چنین نشان داده است که این ماده میتواند بعنوان یک ترکیب سرطان زا عمل کند بویژه در زمانی که تومور سرطانی در مرحله رشد قرار دارد.
دکتر آن بود، محقق دانشگاه مینسوتا در این پژوهش گفت: نتیجه اصلی حاصل از این تحقیق نقش کاپسایسین در ترغیب التهاب و تاثیر آن روی رشد سرطان بوده است.
به گزارش ایسنا به نقل از هلت دی نیوز، آن بود تاکید کرد: نگرانی مهمتر، وجود این ترکیب طبیعی حاصل از فلفل تند در مسکنهای معمولی است که میتواند خطر بروز سرطان پوست را تشدید کند.[شیوه جدید برای درمان سرطان پوست]
شرح این پژوهش در مجله «تحقیقات سرطان» به چاپ رسیده است.