سیدنظامالدین امامیفر، عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه شاهد و دبیر بخش هنر جدید نمایشگاه هنرهای تجسمی آزادگان به همشهری گفت: آثار منتخب شرکت یافته در بخش هنر جدید جشنواره تجسمی آزادگان بعد از یکسال کار کارشناسی و داوری استادان این حوزه انتخاب شدند که در بخش هنر جدید بالغ بر 45 اثر از هنرمندان در بخش رقابتی دریافت شد و حدود 20 اثر برای 4 بخش (ویدئو آرت ، دیجیتال آرت، فتو آرت و چیدمان) از بین 45 اثر انتخاب شدند که 3 اثر در بخش ویدئو آرت وارد شد و بقیه کارها در بخش فتو آرت، دیجیتال آرت و چیدمان بود. در مجموع کارهای بسیار جالب و پر مخاطبی به دست ما رسید که با هنرنمایی هنرمندان صاحب نام و دانشگاهی، بهصورت علمی اینها پایهریزی و ساخته شد و در معرض دید عموم قرار گرفت.
وی افزود: هنرمندان در بخش رقابتی بیشتر از اعضای هیات علمی و دانشجویان هنری بودند و همچنین هنرمندانی که از شهرهای دور و نزدیک با توجه به تبلیغات به ما پاسخ داده بودند. از هنرمندان شرکتکننده خواستیم با توجه به فضای موجود کارها را تولید کنند و دلیل محدودیت فضا هم سالنهای ما بود، چون بخشی از هنر جدید میتواند در فضای آزاد مثل پیادهروها و محل گذر باشد که ما این فضاها را در اختیار نداشتیم.
فضاهای ما فضاهای کاملا نمایشگاهی بود و مجبور بودیم در مقابل آن فضاها چیدمانمان را عرضه کنیم. البته هدف دیگر این بود که این کارها به یادگار بهصورت حجمی بمانند تا بنیاد شهید بتواند در جاهای دیگر و پرمخاطب همچنان از اینها استفاده کند.
دبیر بخش هنرهای جدید نخستین جشنواره هنرهای تجسمی آزادگان خواستار توجه بیشتر مسئولان وزارت ارشاد به هنر جدید شد و اظهار داشت: در جشنواره فجر تمام هنرهای تجسمی هستند ولی متأسفانه هیچ بخشی برای هنر جدید هنوز در نظر گرفته نشده است. از مسئولان ذیربط میخواهم فضاهای جدید را نیز بخشی از هنرهای تجسمی این مملکت بدانند.گفتنی است نمایشگاه هنرهای تجسمی آزادگان تا3 مهر ماه در موزه صبا ادامه دارد